Moj profil  |   Sitemap  |   O podjetju
 
športne-ure
Izberite uro:
 
 
DOMOV   ›   GARMIN   ›   GARMIN EDGE 1000
Nazaj na izbiro ›
garmin-edge-1000-hr-cad.jpg
action

GARMIN EDGE 1000

Če ste si vedno želeli tekmovati s profesionalci ali si želeli v realnem času primerjati čas vzpona, je naprava Edge 1000 prava izbira za vas. Ta napredni kolesarski računalnik GPS vam omogoča, da se med vožnjo povežete, primerjate in tekmujete z izzivi.

OPIS
TEHNIČNI PODATKI
PRIROČNIKI

To je model za vas

Če ste si vedno želeli tekmovati s profesionalci ali si želeli v realnem času primerjati čas vzpona z drugimi kolesarji, je naprava Edge 1000 prava izbira za vas. Ta napredni kolesarski računalnik GPS vam omogoča, da se med vožnjo povežete, primerjate in tekmujete z izzivi ter povezanimi funkcijami. Združite njegovo tekmovalno plat s kolesarsko navigacijo ter analizo in dobili boste zares celovito napravo Edge. Oglejte si celotno družino kolesarskih izdelkov, vključno z napravama Edge 510 in 810.

Zakaj Garmin

Garmin je bil prvi, ki je prinesel tehnologijo GPS na trg kolesarskih računalnikov, prvi, ki je kolesarjem omogočil, da svojo vožnjo postavijo na zemljevid in zabeležijo podrobne meritve z natančnostjo, ki jo omogoča le GPS. Nadaljevali smo z razvijanjem linije izdelkov, da bi vam ponudili funkcije, ki si jih želite in kakovost, ki si jo vi in vaše kolo zaslužite.

  • Razdalja: GPS za natančnost; deluje kjerkoli na svetu
  • Hitrost: trenutna, povprečna, zadnji krog in še več
  • Oprema: Edge 1000 prikazuje podatke iz združljivih elektronskih sistemov za prestavljanje1
  • Moč: Z izbranim merilnikom moči ANT+™, na primer Vector™
  • Senzor s srčnim utripom: pri nekaterih modelih, pri drugih je v prodaji kot dodatna oprema
  • Kadenca: Priloženo nekaterim modelom in na prodaj posebej za druge.
  • Zemljevidi: Edge 1000 ima vključen Garminov kolesarski zemljevid, 810 pa osnovnega

Vse zgoraj naštete funkcije, razen elektronskega prestavljanja in zemljevidov, so na voljo v vseh napravah.

Namenski

  • Zaslon na dotik z dvojno usmerjenostjo
  • Senzor osvetlitve okolice
  • Odporen na dež in vremenske razmere 15-urna življenjska doba baterijeNove funkcije Izzivi med vožnjo

Če tekmujete na odsekih v storitvi Garmin Connect™, se vsaka vožnja spremeni v tekmovanje, med katerim na napravi Edge 1000 vidite rezultate v realnem času, pa tudi opozorila ob začetku in koncu odsekov ter uvrstitve na lestvici najboljših. Na progi, preneseni iz storitve Garmin Connect, prikazujeta Edge 510 in 810 opozorila o začetku in koncu odsekov2.

Kolesarska navigacija in zemljevidi

Edge 1000 ima prednaložen Garminov kolesarski zemljevid z vsebino OSM (Open Street Map), ki vključuje ceste, steze, podatke o višini, destinacije in iskanje naslovov, ki jih lahko vključite v načrtovanje poti. Funkcija načrtovanja povratnih poti v napravi Edge 1000 izračuna največ 3 kolesarjem prijazne poti glede na vneseno razdaljo. Možnost načrtovanja poti omogoča ustvarjanje poti neposredno v napravi Edge 1000 z uporabo zemljevida, destinacij in odsekov, ki ste jih prenesli iz storitve Garmin Connect. Če prednaloženi zemljevidi ne pokrivajo vašega območja, lahko kupite dodatne topografske zemljevide.

Dodatne možnosti vadbe s prednaloženo vadbo za moč lahko v napravi Edge 1000 izračunate svoj funkcionalni prag moči (FTP), ki služi kot osnova za območja vadbe za moč. Združljiva je z merilniki moči ANT+, kot je Vector. Model 1000 ima tudi koledar vadbe in je združljiv z dodatnimi vadbami, ki jih lahko načrtujete, razporedite in prenesete iz storitve Garmin Connect.

S prednaloženo vadbo za moč lahko v napravi Edge 1000 izračunate svoj funkcionalni prag moči (FTP), ki služi kot osnova za območja vadbe za moč. Združljiva je z merilniki moči ANT+, kot je Vector. Model 1000 ima tudi koledar vadbe in je združljiv z dodatnimi vadbami, ki jih lahko načrtujete, razporedite in prenesete iz storitve Garmin Connect.

S pogledom naprej:

Možnosti namestitve naprave vključujejo nov nosilec za optimalno namestitev na krmilo in standardni nosilec na četrt obrata. Model Edge 510 vključuje vrvico kot varovalo pri namestitvi, katera preprečuje, da bi se pri morebitni nesreči izgubila.

  Activity Profiles: Tutorial

Odkrijte, kako ustvarite profile dejavnosti za prilagoditev naprave Edge različnim vrstam kolesarjenja. Prihranili boste čas in lažje nadaljevali vožnjo.

Nikoli sami

Ko je dom daleč stran, ostanite povezani in delite vožnjo s prijatelji, sorodniki in celo tekmeci. Z napravami Edge 510, 810 in 1000 niste nikoli sami, tudi ko vozite sami.

Povežite se Edge 510, 810 in 1000 vam nudijo zbirko povezanih funkcij, kot so vremenske napovedi, sledenje v živo, objavljanje v družabnih omrežjih in takojšnje prenašanje, ko so naprave povezane s pametnim telefonom (Apple® ali Android™) in programom Garmin Connect™ Mobile. Poleg tega se na zaslonu modela 1000 prikazujejo dohodni klici in besedilna opozorila iz telefona iPhone® 4s ali novejšega. Tako lahko telefon varno pustite v žepu ali nahrbtniku, še vedno pa so vam na voljo uporabne povezane funkcije. Sledenje v živo S funkcijo sledenja v živo lahko prijatelji in sorodniki v realnem času spremljajo vaše tekme in treninge. Natančno bodo videli, kjer se nahajate in kako uspešni ste, na podlagi podatkov, ki jih posredujejo Edge in priključeni senzorji, kot so merilnik srčnega utripa, senzor hitrosti/kadence in moči. Po e-pošti ali na družabnih omrežjih povabite sledilce, da si na strani za sledenje na spletnem portalu Garmin Connect v živo ogledajo vaše podatke. Ko dobijo elektronsko vabilo, lahko kliknejo za sledenje in spremljajo vašo statistiko ter lokacijo na zemljevidu – vse to neposredno z naprave Edge. Podatki se posodabljajo vsako minuto z vsemi pridobljenimi podatki, ki so se prenesli v tej minuti. 

Garmin Connect™ 

Pošlje dejavnost na spletni portal Garmin Connect takoj po končanem beleženju vožnje. Vi izberete ali naj se dejavnosti prenesejo samodejno ali ročno. Brezžični prenos Prenesite vožnje v Garmin Connect takoj, ko končate z beleženjem dejavnosti. Edge 510, 810 in 1000 lahko prenašajo podatke v telefon prek programa Garmin Connect Mobile3. Za Edge 1000 lahko nastavite eno ali več dostopnih točk Wi-Fi® in naprava se bo samodejno sinhronizirala s storitvijo Garmin Connect, ko bo v dosegu. Prenosi prog Ali želite poiskati progo, po kateri lahko z napravo Edge izvajate navigacijo in tekmujete z določanjem tempa v realnem času? Preiščite vadbe in proge, shranjene v storitvi Garmin Connect, jih prenesite v pametni telefon in jih brezžično pošljite neposredno v napravo. Sledenje oboževalcev Ko je vožnja poslana storitvi Garmin Connect, jih vaše "povezave" lahko vidijo. Na družabnih omrežjih lahko objavite tudi posamezne dejavnosti

Stara cena:
620.00 EUR
Cena:
499.00 EUR
 
ščit
VARNOST
Vaš nakup je zavarovan s SSL protokolom. Podatki o vašem nakupu so shranjeni na našem varnem strežniku.
 
dostava
DOSTAVA
Dostavo po Sloveniji za nas po pogodbi opravlja GLS Slovenia.
Strošek dostave je 4,50€. Dostava za znesek 150€ ali več je brezplačna.

Nazadnje ogledano: