Moj profil  |   Sitemap  |   O podjetju
 
športne-ure
Izberite uro:
 
 
DOMOV   ›   GARMIN   ›   GARMIN FēNIX3 HR
Nazaj na izbiro ›
garmin-fenix-3-hr-2.jpg
action

GARMIN FēNIX3 HR

Fēnix 3 je robustna, zmogljiva in pametna ura z GPS-om za več športov. Z naboroma funkcij za vadbo in navigacijo na prostem je ura Fēnix 3 pripravljena za vse vadbene dejavnosti in tekmovanja. (TOP 3 NA SVETU)

OPIS
TEHNIČNI PODATKI
PRIROČNIKI

Brezkompromisna vadbena ura z GPS-om za več športov

  • Antena EXO™ iz nerjavečega jekla s podporo za GPS in GLONASS, ki zagotavlja hitro določanje položaja in natančnost
  • 1,2-palčni barvni zaslon Chroma™, dobro berljiv tudi na sončni svetlobi
  • Funkcije za vadbo, kot sta najvišji VO2 in svetovalec za regeneracijo (ko uro uporabljate z merilnikom srčnega utripa¹)
  • Funkcije za navigacijo na prostem, kot so 3-osni kompas, višinomer in barometer ter TracBack in Sight’n Go
  • Združljivost s funkcijo Connect IQ™ za prilagojene programe, pripomočke, videze ure in podatkovna polja

fēnix 3 je robustna, zmogljiva in pametna ura z GPS-om za več športov. Z naboroma funkcij za vadbo in navigacijo na prostem je ura fēnix 3 pripravljena za vse vadbene dejavnosti in tekmovanja. Dostop do platforme Connect IQ omogoča prilagajanje videzov ure, podatkovnih polj, pripomočkov in dejavnosti. Poleg tega je fēnix 3 tanka in lahka vadbena ura z GPS-om za več športov, ki vas ne bo ovirala pri vadbi ali vsakodnevni uporabi.

Napredne vadbene meritve
fēnix 3 je poln funkcij za vadbo, ki vam povedo, ali vadite primerno. Prva je ocena najvišjega VO2. V kombinaciji z merilnikom srčnega utripa¹ ura fēnix 3 izračuna podatke, med drugim hitrost teka, število utripov na minuto in spremenljivost srčnega utripa, in s tem dobi oceno glede največje prostornine kisika, ki jo lahko porabite. Sledite spremembam svojega najvišjega VO2, če želite videti izboljšave svoje pripravljenosti in jih primerjati z drugimi športniki. Druge meritve vadbe vključujejo svetovalca za regeneracijo s časovnikom in preverjanjem regeneracije ter predvidevanje tekem, ki oceni vaš najboljši končni čas glede na trenutni najvišji VO2.

Funkcije za dinamiko teka
fēnix 3 vam z različnimi podatki, ki jih zbira, nudi povratne informacije o načinu teka. Če uro fēnix 3 uporabljate skupaj z merilnikom HRM-Run¹, prikaže kadenco, navpično nihanje in čas stika s tlemi. To so podatki dinamike teka in vplivajo na smotrnost teka.

Profil za plavanje
Ura fēnix 3 ni namenjena le teku. Posebne skupine funkcij vam pomagajo tudi pri vadbi plavanja in smučanja. Ura fēnix 3 si je od ure Garmin Swim™ sposodila spremljanje razdalje, tempa, števila zavesljajev in še več. V uro fēnix 3 vnesite velikost bazena, v katerem plavate in začnete z vadbo. V načinu smučanja in deskanja vam bodo na voljo hitrost, razdalja, višinska razlika ter samodejni števec voženj (s samodejnim premorom na žičnici) in še več. fēnix 3 lahko prek povezave ANT+® uporabljate celo kot rokavicam prijazen daljinski upravljalnik za športne kamere VIRB® in VIRB Elite.

Navigacija na vaš način
Nobena druga zapestna ura s tehnologijama GPS in VBK (višinomer, barometer in kompas) vam v eni napravi ne ponuja funkcij za vadbo in naše vodilne tehnologije GPS. fēnix 3 nudi vsestranske funkcije navigacije in sledenja za vodenje po utrtih in neutrtih poteh. Vgrajeni senzorji zagotavljajo podatke o smeri, višini in vremenskih spremembah.

Beleži dnevnik sledi GPS in med premikanjem ustvarja "pikčasto sled". Omogoča vam tudi, da označujete lokacije, kot so start in cilj, kontrolne točke poti, mesta za kampiranje, vozila ali druge destinacije. Z uro fēnix 3 lahko ustvarjate in sledite progam, označite največ 1000 lokacij, shranite največ 10.000 točk sledi in začnete navigacijo do njih.

Načrtujte izlete in delite pustolovščine s prijatelji in sorodniki s programom BaseCamp™. Ura fēnix omogoča vzpostavitev povezav ANT+ in Bluetooth® Smart za brezžično izmenjavo lokacij, načrtovanih poti in zbirk Geocache.

Višinomer, barometer in kompas
Ura fēnix 3 je opremljena s senzorji VBK, ki zagotavljajo ustrezne informacije v realnem času. Vgrajen višinomer podaja podatke o nadmorski višin in s tem omogoča spremljanje vzponov in spustov, barometer pa prikazuje kratkoročne trende zračnega tlaka, s katerimi lahko predvidite vremenske spremembe. 3-osni elektronski kompas prikazuje smer ne glede na to, ali se premikate ali ne.

Ura fēnix 3 senzorje VBK samodejno umerja s sprejemnikom GPS in samodejno nastavlja uro glede na lokacijo. Za izjemno natančne meritve temperature jo združite z našim zunanjim senzorjem temperature tempe™.

Izjemna eleganca tudi v neugodnih vremenskih pogojih
Na voljo so vam 3 izstopajoči modeli ure fēnix 3: siv z vzdržljivim kristalnim in črnim paščkom, ki je odporen na praske, srebrn z rdečim paščkom in vrhunski safirni model s paščkom iz nerjavečega jekla ter safirnim steklom. Vse se ponašajo z zaščitnim ohišjem in gumbi iz nerjavečega jekla ter ojačanim ohišjem za večjo vzdržljivost. Osvetljen barvni zaslon Chroma visoke ločljivosti je berljiv tudi na sončni svetlobi, in omogoča ogled podatkov pri kakršni koli svetlobi. Ura fēnix 3 ima nazivno vodotesnost do 100 metrov, njena baterija pa v načinu UltraTrac zdrži do 50 ur, v načinu GPS do 16 ur in v načinu ure do 3 mesece (vsi časi so odvisni od nastavitev).

Connect IQ
fēnix 3 uporablja platformo ConnectIQ za namensko programsko opremo, ki omogoča prilagoditev svoje ure s prilagojenimi programi, pripomočki, podatkovnimi polji in edinstvenimi videzi ure, s katerimi bo vaša pametna ura Garmin videti še bolje.

Ostanite povezani
S pametnimi obvestili lahko prejemate e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v uro, tudi če ste na stezi. fēnix 3 prejme brezžični signal iz združljivega telefona iPhone® 4s ali Android™², vas obvesti, da imate sporočilo, in prikaže celotno sporočilo na lastnem zaslonu, ko ga lahko preberete.

¹Merilniki srčnega utripa in merilniki HRM-run so na prodaj posebej.
²Združljivi so na primer telefoni: iPhone 4S in novejši, Android 4.3, Galaxy S3 ali novejši, Galaxy Note 3, Moto X, Moto G, HTC One, Nexus 4 in 5 ter novejši. Telefon mora podpirati Bluetooth Smart. iPhone je blagovna znamka družbe Apple Inc. Android je blagovna znamka družbe Google Inc.

Stara cena:
538.00 EUR
Cena:
419.00 EUR
 
ščit
VARNOST
Vaš nakup je zavarovan s SSL protokolom. Podatki o vašem nakupu so shranjeni na našem varnem strežniku.
 
dostava
DOSTAVA
Dostavo po Sloveniji za nas po pogodbi opravlja GLS Slovenia.
Strošek dostave je 4,50€. Dostava za znesek 150€ ali več je brezplačna.

Nazadnje ogledano: