Moj profil  |   Sitemap  |   O podjetju
 
športne-ure
Izberite uro:
 
 
DOMOV   ›   GARMIN   ›   GARMIN FēNIX3 SAPPHIRE HR
Nazaj na izbiro ›
garmin-fenix3-sapphire-hr-1.jpg

GARMIN FēNIX3 SAPPHIRE HR

Ne glede na izziv, ki si ga zadate – to je vaša ura. Ura fēnix 3 je športna ura z GPS-om za vrhunske športnike in pustolovce na prostem. S tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ pa je ta zmogljiva ura vedno pripravljena za akcijo in tekmovanja.

OPIS
TEHNIČNI PODATKI
PRIROČNIKI

Visoka zmogljivost in izjemna eleganca


 • Antena EXO™ iz nerjavnega jekla za sprejemanje signalov GPS in GLONASS
 • Tehnologija merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ mer srčni utrip na zapestju
 • 1,2-palčni na sončni svetlobi berljivi barvni zaslon Garmin Chroma Display™ z vzdržljivim kupolastim safirnim steklom
 • Funkcije vadbe za telesno pripravljenost, kot so napredna dinamika teka, dolžina koraka, navpično razmerje, najvišji VO2, svetovalec za regeneracijo in druge funkcije¹
 • Funkcije za navigacijo na prostem, kot so 3-osni kompas, višinomer in barometer ter funkcija TracBack®
 • Pametna obvestila in prenos podatkovnih polj, videzov ure in programov s platforme Connect IQ™

 

Ura fēnix 3 je brezkompromisna športna ura z GPS-om za vrhunske športnike in pustolovce na prostem. S tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate™ pa je ta zmogljiva ura vedno pripravljena za akcijo in tekmovanja.

Ura je opremljena s funkcijo za vadbo za več športov, gorski tek in navigacijo. Ponaša se z vzdržljivim športnim ohišjem iz kakovostnih materialov in pametnimi funkcijami. Dostop do platforme Connect IQTM omogoča prilagoditev videzov ure in podatkovnih polj ter prenos pripomočkov in programov.

 

Ne glede na izziv, ki si ga zadate – to je vaša ura.


Ura fēnix 3 Sapphire HR je zasnovana tako, da lastnikom pomaga pri športni vadbi in dejavnostih na prostem. Podpira tekmovalne športe, kot so tek, kolesarjenje, plavanje, gorski tek, veslanje, vadba v zaprtih prostorih, tek na smučeh in triatlon, ter rekreacijske dejavnosti, kot so pohodništvo, veslanje na deski, plezanje, smučanje in še veliko drugih dejavnosti. Med vadbo meri zmogljivost, spremlja dejavnosti, da jih lahko delite z drugimi, in omogoča varno navigacijo nazaj domov na koncu pustolovščine. Vendar pa to še ni vse, saj nova podpora za programe Connect IQ za uro fēnix 3 omogoča razvoj številnih drugih funkcij, namenjenih najrazličnejšim dejavnostim.

 

Izjemna eleganca tudi v najneprijaznejših pogojih


Športna ura fēnix 3 Sapphire HR ima zaščitni obroč in gumbe iz nerjavečega jekla s premazom PVD, na UV-žarke odporen silikonski pašček in izjemno močno ohišje iz steklenih vlaken za večjo trpežnost. Osvetljen barvni zaslon Chroma visoke ločljivosti je berljiv tudi na sončni svetlobi, da si lahko podatke jasno ogledate pri kakršni koli svetlobi. Ura fēnix 3 Sapphire HR je vodotesna do globine 100 metrov , baterija pa zagotavlja napajanje do 50 ur v načinu varčevanja z baterijo UltraTrac™, 20 ur v načinu GPS in do 3 tedne v načinu pametne ure (odvisno od nastavitev).

 

Elevate – srčni utrip, izmerjen na zapestju


Ura fēnix 3 Sapphire HR prizadevnemu športniku zagotavlja dodatno svobodo s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Elevate. Tako lahko spremljate svoj srčni utrip, ne da bi vam bilo treba nositi prsni pas. Poleg zmogljivosti med vadbo lahko z merjenjem srčnega utripa 24 ur na dan spremljate tudi vsakodnevne dejavnosti ter pridobite natančnejše informacije o porabljenih kalorijah čez dan.

 

Spremlja vašo zmogljivost pri številnih športih in na veliko načinov


Ura fēnix 3 Sapphire HR je za športnika, ki želi spremljati svojo zmogljivost pri različnih športih. Poleg funkcij za tek ima tudi posebne funkcije, ki podpirajo plavalno vadbo, smučanje, veslaške športe, vključno z veslanjem na deski, in celo igranje golfa. Med plavalnimi vajami ura fēnix 3 spremlja razdaljo, tempo, število zamahov in številne druge podatke. V načinu smučanja in deskanja na snegu lahko spremljate celoten smučarski dan s hitrostjo, razdaljo, višinsko razliko in samodejnim števcem voženj (s funkcijo samodejnega premora Auto Pause na žičnici) in številnimi drugimi podatki, pri tem pa so podatki na dosegu roke. Za veslanje ura fēnix 3 prikazuje celovite veslaške meritve, vključno s številom zavesljajev, hitrostjo veslanja in celo učinkovitostjo zavesljajev, ki med vadbo uporabljajo funkcijo virtual partner. V načinu za golf so prikazane razdalje za sprednji, zadnji in srednji del zelenice na katerem koli igrišču, ki ga prenesete iz storitve Garmin Connect™. Uro fēnix 3 lahko prek brezžične povezljivosti ANT+® uporabljate celo kot rokavicam prijazen daljinski upravljalnik za športne kamere VIRB®.

 

Dokaz za vašo zmogljivost


Ura fēnix 3 Sapphire HR je opremljena z dodatnimi funkcijami vadbe, ki zagotavljajo podatke o kondiciji in telesni pripravljenosti. Kalkulator za oceno najvišjega VO2 na podlagi podatkov, med drugim o hitrosti teka, številu utripov na minuto in spremenljivosti srčnega utripa, oceni največjo prostornino kisika, ki jo lahko porabite v eni minuti. Sledite spremembam, če želite videti izboljšave svoje pripravljenosti in jih primerjati z drugimi športniki. Druge meritve vadbe vključujejo svetovalca za regeneracijo s časovnikom in preverjanjem regeneracije ter predvidevanje tekem, ki oceni vaš najboljši končni čas glede na trenutni najvišji VO2.

 

Vsi podatki, ki so potrebni za merjenje tekača


Ko tek postane resen, ura fēnix 3 Sapphire HR z izbirnim merilnikom srčnega utripa HRM-Run opravlja vse napredne meritve, ki so potrebne za boljše razumevanje in izboljšave:

Napredna dinamika teka analizira vaš tek1:  

 • Navpično nihanje in razmerje – stopnja 'poskakovanja' med tekom in razmerje koristi glede na dolžino koraka

 • Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost – prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka
 • Kadenca – število korakov na minuto
 • Dolžina koraka – določa odziven trenutni tempo

 

S fiziološkimi meritvami se meri srce:

 • Učinek na telo – ura fēnix 3 meri spremenljivost srčnega utripa, medtem ko 3 minute stojite pri miru, da oceni raven učinka na telo. Lestvica za to vrednost je od 1 do 100, pri čemer nižje vrednosti pomenijo nižje ravni učinka na telo

 • Stanje zmogljivosti – po 6–20 minutah teka ura fēnix 3 primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti
 • Laktatni prag – z analizo tempa in srčnega utripa ura fēnix 3 oceni, na kateri točki se začnejo mišice hitro izčrpavati.

 

  Veste, kam morate iti

 

Ura fēnix 3 Sapphire HR omogoča vsestranske funkcije navigacije in sledenja za vodenje po utrtih in neutrtih poteh. Med gibanjem beleži dnevnik sledi GPS in tako ustvarja “pikčasto sled”. Omogoča vam tudi, da označujete lokacije, kot so start in cilj, kontrolne točke poti, mesta za kampiranje, vozila ali druge destinacije. Z uro fēnix 3 lahko ustvarjate proge ali jim sledite ter označite do 1000 lokacij in uporabite navigacijo do njih. Načrtujte izlete in delite pustolovščine s prijatelji in sorodniki z Garminovim brezplačnim orodjem za načrtovanje BaseCamp™ v računalniku.

 

Več kot samo senzorji VBK

 

Ura fēnix 3 Sapphire HR je opremljena z barometričnim višinomerom in elektronskim 3-osnim kompasom. Naprava samodejno umerja te senzorje s sprejemnikom GPS. Na ta način vam zagotavlja najnatančnejše informacije. Vgrajen višinomer podaja podatke o nadmorski višini, da lahko natančno spremljate vzpone in spuste, barometer pa prikazuje kratkoročne trende zračnega tlaka, s katerimi lahko predvidite vremenske spremembe. 3-osni elektronski kompas prikazuje smer ne glede na to, ali se premikate ali ne. Za natančne meritve temperature združite uro fēnix 3 z našim zunanjim senzorjem za merjenje temperature tempe.

 

Naj bo zares vaša

 

Prilagodite uro fēnix 3 Sapphire HR z brezplačnimi prenosi iz naše trgovine Connect IQ. Prilagodite lahko videz ure, dodate podatkovna polja in pridobite programe in pripomočke, ki zagotavljajo informacije že na prvi pogled.

 

Ostanite povezani

 

Ura fēnix 3 je resnično pametna in skrbi, da ste povezani s svetom – prek pametnega telefona za prejemanje pametnih obvestil neposredno v uro² in celodnevno samodejno shranjevanje statistike v storitev Garmin Connect™ ali prek brezžične dostopne točke za nemoteno posodabljanje. Če želite, lahko ura fēnix 3 vaše prijatelje in družino prek funkcije LiveTrack² obvešča, kje ste. Ura fēnix 3 vam lahko zagotovi še več informacij, če jo uporabljate z enim od številnih Garminovih senzorjev ANT+, kot so Vector® za moč pri kolesarjenju, tempe™ za temperaturo, HRM-run za dinamiko teka in drugi senzorji.
 

1Z izbirnimi merilniki srčnega utripa in senzorjem HRM-Run, na prodaj posebej.
²Telefon mora podpirati tehnologijo Bluetooth® Smart. Za podatke o združljivosti si oglejte Garmin.com/BLE.

 

Cena:
598.90 EUR
 
ščit
VARNOST
Vaš nakup je zavarovan s SSL protokolom. Podatki o vašem nakupu so shranjeni na našem varnem strežniku.
 
dostava
DOSTAVA
Dostavo po Sloveniji za nas po pogodbi opravlja GLS Slovenia.
Strošek dostave je 4,50€. Dostava za znesek 150€ ali več je brezplačna.

Nazadnje ogledano: