Moj profil  |   Sitemap  |   O podjetju
 
športne-ure
Izberite uro:
 
 
DOMOV   ›   GARMIN   ›   GARMIN FORERUNNER 735 HR GPS
Nazaj na izbiro ›
garmin-forerunner-735-hr-gps.jpg

GARMIN FORERUNNER 735 HR GPS

GARMIN Forerunner 735 črno-modra - tekaška ura z GPS in merilnikom srčnega utripa na zapestju. Primerna za tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon.

OPIS
TEHNIČNI PODATKI
PRIROČNIKI

Napredna ura z GPS-om za več športov s tehnologijo merjenja srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate™

  • Meri srčni utrip na zapestju, zato lahko neovirano kolesarite in tečete
  • Zagotavlja napredno dinamiko kolesarjenja, plavanja in teka1 za beleženje uravnoteženosti časa stika s tlemi, dolžine koraka, navpičnega razmerja in številnih drugih parametrov
  • Omogoča oceno najvišjega VO2, laktatni prag2, predvidevanje tekem in svetovalca za regeneracijo
  • Povezane funkcije3: pametna obvestila, samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect™, sledenje v živo in številne druge funkcije
  • Omogoča prilagoditev z brezplačnimi videzi ure, programi in številnimi drugimi pripomočki iz trgovine Connect IQ™

Zmorete vse in zdaj zmore vse tudi vaša ura

Postanite boljši športnik na stezi in v vodi z uro Forerunner® 735XT. Ta ura z GPS-om za več športov je namenjena športnikom, ki želijo imeti natančne podatke med vadbo in tekmovanji. Ura 735XT je zaradi manjše oblike in udobnega paščka idealna spremljevalka na vadbi in med delavnikom. Deluje tudi kot merilnik aktivnosti, saj šteje korake in kalorije ter spremlja spanje. Zagotovite si podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje včerajšnjega dosežka.

 

  Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Vaša rutina je vse kaj drugega kot rutina. Z uro Forerunner® 735XT zlahka prestavite v višjo prestavo, saj ima vdelane profile dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo in vadbo za moč. Pri vadbi z več športi in na tekmah v duatlonu ali triatlonu funkcija samodejnega prehajanja med športi omogoča, da šport zamenjate samo z enim pritiskom gumba. Ura 735XT je združljiva z naprednimi vajami za tek, kolesarjenje in celo plavanje v bazenu. Ustvarite svoje vaje po meri in jih brezplačno prenesite iz storitve Garmin Connect.

 

wrist based HR

Merilnik srčnega utripa na zapestju spremlja delovanje vašega srca

Forerunner® 735XT je naša prva ura za več športov s tehnologijo Elevate™, ki meri srčni utrip na zapestju. Zdaj lahko neovirano tekmujete od trenutka, ko se usedete na kolo ali postavite na startno črto. Ne potrebujete prsnega pasu za ogled pomembnih statističnih podatkov, saj si lahko območje srčnega utripa in število utripov na minuto ogledate na barvnem merilniku v realnem času.

train your heart out

Z vadbo si okrepite srce

Merjenje srčnega utripa na zapestju lahko popolnoma ustreza vašim potrebam na dan tekmovanja, za vadbo in regeneracijo pa potrebujete več natančnih podatkov. Z uro Forerunner® 735XT jih imate na pretek.

Tukaj je nekaj naprednih meritev, ki jih omogoča pas za merjenje srčnega utripa:

 

  • Dinamika teka¹, denimo uravnoteženost časa stika s tlemi, dolžina koraka, navpično razmerje in številni drugi parametri
  • Ocena najvišjega VO2, laktatni prag, predvidevanje tekem in svetovalec za regeneracijo
  • Merjenje srčnega utripa pod vodo med plavanjem4

 

Forerunner 735XT with Strava Suffer Score

Dokažite, da zmorete

Z vključitvijo ocene Strava Live Suffer Score si lahko prislužite priznanje za trdo delo. Ocena Strava Suffer Score analizira srčni utrip med vadbo in razvrsti napor dejavnosti. Ob nakupu ure 735XT prejmete 60-dnevni brezplačni preskus storitve Strava Premium, zato si lahko ogledate oceno Suffer Score in se na podlagi te ocene naprezate bolj kot kdaj koli prej. Vaš trud nekaj šteje, zato ga izkoristite.

  Povezovanje in prilagajanje

Zaradi pametnih obvestil3, samodejnega nalaganja v storitev Garmin Connect3 in sledenja v živo je 735XT popolna pametna ura za športnike. Na dolgi vožnji ali teku imate lahko telefon varno shranjen, vsa obvestila pa prejemate na zapestju, zato se lahko odločite, ali boste odgovorili ali pa boste šli naprej. Napravo lahko tudi prilagodite z brezplačnimi videzi ure, programi in podatkovnimi polji iz trgovine Connect IQ™.

 

  Shranite svoj napor

Kilometre še dodatno oplemenitite v naši brezplačni spletni skupnosti Garmin Connect, kjer lahko shranjujete, načrtujete in izmenjujete dejavnosti. Izboljšajte včerajšnji dosežek z novim osebnim rekordom – vaše dosežke beležimo, da si jih lahko ogledate na enem mestu. Zagotovite si digitalne zapise storitve Insights5, ki so prilagojeni vaši statistiki in navadam, kot so namigi za gibanje in zdravi nasveti. Povežite se z drugimi uporabniki, da jih boste lahko izzvali in se pomerili z njimi. Na voljo za namizne računalnike ali združljive mobilne naprave.


Še nekaj dodatnih prednosti

Tako kot vi se tudi ura Forerunner 735XT nikoli ne ustavi. Ura vas spremlja med regeneracijo s celodnevnim merjenjem aktivnosti6, pri čemer spremlja število korakov, kalorije in spanje. Ura je združljiva tudi z našo družino naprav za večjo vidnost kolesarjev Varia™, med drugim z radarjem za spremljanje dogajanja za vamipametnimi kolesarskimi lučmi in zaslonom v vidnem polju Varia Vision™.

 

¹Pri uporabi z merilnikom HRM-Run™ ali HRM-Tri™, ki je priložen nekaterim modelom in na prodaj posebej za druge.
²Pri uporabi z merilnikom srčnega utripa na prsnem pasu.
³Pri združitvi z združljivim telefonom.
4Pri uporabi z merilnikom HRM-Swim™ ali HRM-Tri, ki je priložen nekaterim modelom in na prodaj posebej za druge.
5Na voljo za naročnike storitve Garmin Connect, ki uporabljajo funkcije za merjenje aktivnosti.
6Natančnost merjenja aktivnosti.

Cena:
449.99 EUR
 
ščit
VARNOST
Vaš nakup je zavarovan s SSL protokolom. Podatki o vašem nakupu so shranjeni na našem varnem strežniku.
 
dostava
DOSTAVA
Dostavo po Sloveniji za nas po pogodbi opravlja GLS Slovenia.
Strošek dostave je 4,50€. Dostava za znesek 150€ ali več je brezplačna.

Nazadnje ogledano: