Moj profil  |   Sitemap  |   O podjetju
 
športne-ure
Izberite uro:
 
 
DOMOV   ›   GARMIN   ›   GARMIN FORERUNNER 920XT TRI SWIM
Nazaj na izbiro ›
garmin-forerunner-920xt-tri-swim.jpg
action

GARMIN FORERUNNER 920XT TRI SWIM

Izpolnili smo vaše želje – zdaj so vam v uri, ki je namenjena več športom, na voljo podatki o dinamiki teka, povezane funkcije z merilnikom srčenga utripa ter podatki o preplavani razdalji, tempu, prepoznavanje vrste zavesljaja, štetje zavesljajev + nova plavalna pasova HRM-Tri in HRM-Swim.

OPIS
TEHNIČNI PODATKI
PRIROČNIKI

Multišport GPS ura z merjenjem dinamike teka in povezanimi funkcijami

  • Dinamika teka vključuje kadenco, navpično nihanje in čas stika s tlemi
  • Prinaša oceno najvišjega VO2² max, predvidevanje tekem in svetovalca za regeneracijo
  • Vključuje preplavano razdaljo, tempo, prepoznavanje vrste zavesljaja, štetje zavesljajev, beleženje vadbe in časovnike postankov
  • Pametna obvestila³ vam omogočajo, da si na uri ogledate e-poštna in besedilna sporočila ter druga opozorila
  • Povezane funkcije4: samodejno nalaganje v storitev Garmin Connect™, sledenje v živo, objavljanje v družabnih omrežjih.

Podjetje, ki je ustvarilo prve naprave GPS za različne športe na svetu, vam zdaj ponuja uro, ki je primerna za vadbo tako profesionalnih kot amaterskih športnikov. Predstavljamo Forerunner 920XT z naprednimi funkcijami, kot so dinamika teka, ocena najvišjega VO2 max, sledenje v živo in pametna obvestila.

Napredna vadba, združena s celodnevnim sledenjem dejavnostim

Forerunner 920XT prinaša množico vrhunskih funkcij za vadbo, v elegantnem ohišju, ki se dobro »razume« tudi z neoprenskimi oblačili in je približno 15 odstotkov lažja od svoje predhodnice, ure Forerunner 910XT. Ponaša se z barvnim zaslonom visoke ločljivosti, pregibnimi preklopnimi paščki in prikazom klasične ure, za vsakodnevno uporabo. Sledi dejavnostim ves dan: šteje vaše korake, spremlja vaš spanec in beleži kalorije, ki jih porabite. Tako boste ime celovitejšo sliko svojih dnevnih dejavnosti.

Zaplavajte

Ne glede na to, ali vadite v bazenu ali na odprtih vodah, Forerunner 920XT beleži podrobne podatke o plavanju, vključno z razdaljo, tempom, številom zavesljajev, tempom zavesljajev in rezultatom SWOLF. Z beleženjem vadbe lahko preprosto spremljajte plavalne vadbe in nožne odrive, 2 vrsti časovnika za počitek pa zagotavljata, da se boste od sten bazena odrivali pravočasno. Uporabite opozorila o času, da sledite tempu, ali opozorila o razdalji, da veste, ko je serija končana. Na voljo so vam celo opozorila za kalorije in tempo zavesljajev.

Izboljšajte vadbo

Ura 920XT je združljiva z različnimi senzorji, na primer za hitrost, kadenco in srčni utrip. Tako so vam med kolesarjenjem na voljo napredne možnosti vadbe. Če jo združite z merilniki moči ANT+®, kot je družina za en ali dva pedala Vector™, lahko prikazuje tudi meritve moči.

Če vadite z merilnikom srčnega utripa in moči, lahko Forerunner 920XT oceni vaš najvišji VO2 max pri kolesarjenju. Tako vam pomaga spremljati spremembe pripravljenosti. Barvni merilnik prikazuje, kako ste se odrezali v primerjavi z drugimi športniki v vaši starostni skupini. Še ena funkcija, s katero se lahko primerjate z drugimi, so odseki v storitvi Garmin Connect. Ko končate z vožnjo in jo prenesete v Garmin Connect, si lahko ogledate, kje ste uvrščeni na lestvici odseka.

Izpopolnite način teka

Izpolnili smo vaše želje – zdaj so vam v uri, ki je namenjena več športom, na voljo podatki o dinamiki teka. S pomočjo enake tehnologije kot v napravah Forerunner 620 in fēnix™ 2 vam 920XT pomaga izpopolniti vaš način teka, ko jo uporabljate z merilnikom HRM-Run™. Združitev s takim merilnikom omogoča uri 920X, da beleži vašo kadenco (skupno število korakov na minuto), navpično nihanje (stopnja poskakovanja med tekom) in čas stika s tlemi (kako dolgo je noga med vsakim korakom v stiku s tlemi). 920XT vključuje tudi metronom, ki z opozarjanjem z vibriranjem in zvoki vodi vašo kadenčno vadbo ter vam pomaga, da se držite ciljnega tempa korakov, ne da bi pri tem morali gledati uro.

Napredne funkcije, povezane s srčnim utripom

Ko uro Forerunner 920XT uporabljate z merilnikom srčnega utripa (standardnim merilnikom Garmin HRM ali merilnikom HRM-Run), vam ta ponuja dodatne funkcije, s katerimi lahko skrajšate čas regeneracije in izboljšate svoje sposobnosti. Najprej je na vrsti preverjanje regeneracije, ki v realnem času prikaže stanje vaše regeneracije v prvih nekaj minutah po aerobni dejavnosti. Po dejavnosti 920XT navede čas regeneracije, ki določa, čez koliko časa lahko opravite naslednji težak trening. Ko uro 920XT uporabljate z merilnikom srčnega utripa med tekom ali z merilnikom srčnega utripa in merilnikom moči med kolesarjenjem, lahko oceni vaš najvišji VO2 max.

Uporabljajte napravo HRM-tri™ ali HRM-Swim™ in nadaljujte vadbo z merjenjem srčnega utripa pod vodo. Naprava HRM-Swim je idealna za vadbo v bazenu, saj s svojo edinstveno zasnovo proti drsenju ostane na mestu tudi pri odrivu od roba. Zaradi mehke zasnove traku je naprava HRM-Tri udobna tako v vodi kot izven nje in je primerna za vadbo ter tekmovanje v vseh treh disciplinah.

Garmin Connect

Zdaj imajo vaše multišport vadbe in tekmovalne dejavnosti popolnoma nov pogled v naši spletni skupnosti Garmin Connect, kjer lahko shranjujete, načrtujete in objavljate svoje vadbe. Ko dejavnost opravite s profilom za več dejavnosti, se čas vsake etape in prehoda shrani v skupno datoteko, kar omogoča preprost pregled in objavo. Na posameznih zavihkih si lahko ogledate podrobne podatke za vsako etapo.

Podatke lahko s storitvijo Garmin Connect sinhronizirate na več načinov. 920XT lahko podatke prenese s tehnologijo Bluetooth® prek programa Garmin Connect™ Mobile v pametnem telefonu. Prav tako lahko nastavite eno ali več dostopnih točk Wi-Fi® in 920XT se bo samodejno sinhronizirala s storitvijo Garmin Connect, ko bo v dosegu, lahko pa sinhronizacijo izvedete z namiznim računalnikom po povezavi USB.

Če uro 920XT združite s pametnim telefonom in programom Garmin Connect Mobile, vam bodo na voljo dodatne funkcije, s katerimi boste ohranili povezavo tudi med kolesarskimi in tekaškimi vadbami ali tekmami. S sledenjem v živo lahko sledilce prek e-pošte ali družabnih medijev povabite, da v realnem času spremljajo vašo statistiko in lokacijo na zemljevidu. Pametna obvestila vam omogočajo ogled e-poštnih in besedilnih sporočil ter drugih opozoril, ko uro združite z združljivo napravo Android™ ali Apple®. Ko je ura 920XT združena s telefonom in programom Garmin Connect Mobile, lahko dokončane vadbe prenesete takoj.

¹Ko uro uporabljate z merilnikom HRM-Run™. Ta je nekaterim modelom priložen, pri drugih pa ga morate kupiti posebej.
²Ko uro uporabljate z merilnikom srčnega utripa.
³Združljivo s telefoni, ki podpirajo Bluetooth® Smart. Naprave Android morajo za prikaz pametnih obvestil uporabljati tudi program Garmin Connect Mobile.
4Ko je ura združena z združljivo napravo Android ali Apple in programom Garmin Connect Mobile.

Oznaka in logotipi Bluetooth so registrirane blagovne znamke v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Wi-Fi® je registrirana blagovna znamka družbe Wi-Fi Alliance Corporation. iPhone® je blagovna znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah. Android™ je blagovna znamka družbe Google Inc.

Stara cena:
630.00 EUR
Cena:
519.00 EUR
 
ščit
VARNOST
Vaš nakup je zavarovan s SSL protokolom. Podatki o vašem nakupu so shranjeni na našem varnem strežniku.
 
dostava
DOSTAVA
Dostavo po Sloveniji za nas po pogodbi opravlja GLS Slovenia.
Strošek dostave je 4,50€. Dostava za znesek 150€ ali več je brezplačna.

Nazadnje ogledano: