Moj profil  |   Sitemap  |   O podjetju
 
športne-ure
Izberite uro:
 
 
DOMOV   ›   GARMIN   ›   GARMIN VIVOACTIVE
Nazaj na izbiro ›
garmin-vivoactive-.jpg
action

GARMIN VIVOACTIVE

Vadite intenzivneje, delajte pametneje in živite bolje z napravo Vívoactive. Vdelani športni programi, vključno s tekom, kolesarjenjem, golfom, plavanjem in slednjem dejavnostim s podporo za GPS, omogočajo ogled statistike tudi, ko ste brez telefona.

OPIS
TEHNIČNI PODATKI
PRIROČNIKI

Izredno tanka pametna ura z GPS-om in barvnim zaslonom visoke ločljivosti, ki je berljiv tudi na sončni svetlobi

  • Vdelani športni programi, vključno s tekom, kolesarjenjem, golfom, plavanjem in slednjem dejavnostim s podporo za GPS, omogočajo ogled statistike tudi, ko ste brez telefona
  • Če jo združite s pametnim telefonom, nežno vibrira in prikazuje opozorila o dohodnih klicih, besedilnih sporočilih, e-pošti in elementih koledarja ter obvestilih iz družabnih omrežij in drugih programov v mobilnem telefonu
  • Prilagodite jo z brezplačnimi slikami videza ure, pripomočki in programi s spletne trgovine Connect IQ™
  • Akumulatorska baterija zdrži med vsemi vašimi dejavnostmi do 3 tedne v načinu ure ali sledenja dejavnosti ali do 10 ur, ko uporabljate GPS

 

Pametna ura GPS za aktivni življenjski slog je izdelek podjetja, ki že več kot desetletje razvija robustno, namensko prenosno tehnologijo, ki športnikom omogoča izboljšanje meritev pri vadbi. Predstavljamo izredno tanko in lahko pametno uro vívoactive z vdelanimi Garminovimi športnimi programi, ki jo lahko nosite vsak dan, in tako ohranite zdravo ravnovesje med delom in prostim časom.


Od dela k vadbi
Vadite intenzivneje, delajte pametneje in živite bolje z napravo vívoactive. Z vdelanimi športnimi programi skrbite za svojo aktivnost, hkrati pa prek pametnih obvestil ostajate v stiku z nujnimi službenimi zadevami – vse to za ohranjanje ravnovesja v vašem življenju. Barvni zaslon na dotik visoke ločljivosti je berljiv tudi na neposredni sončni svetlobi, zato lahko dobro vidite svojo statistiko, kadar si po napornem dnevu v pisarni privoščite tek. Izredno tanko 8-mm ohišje lahko udobno nosite ves dan tako v pisarni kot na igrišču za golf. Ni vam potrebno skrbeti, da naprava vívoactive ne bo zdržala vašega hitrega tempa. Akumulatorska baterija zdrži med vsemi vašimi dejavnostmi do 3 tedne v načinu ure ali sledenja dejavnosti ali do 10 ur, ko uporabljate GPS.

Vdelani športni programi
Naprava vívoactive ima vdelane športne programe, ki sledijo vaši statistiki tudi, ko ste brez telefona. Enostavno pritisnite in izberite program za tek, golf, kolesarjenje, plavanje in sledenje dejavnostim s podporo za GPS.

S polno paro
Ne glede na to, ali vadite za tek na 5 km ali samo za svoje dobro počutje, ima program za tek GPS, s katerim zajema pomembne podatke o teku, kot sta razdalja in hitrost. Zaradi vgrajenega merilnika pospeška ter zapestnih sledilnikov hitrosti in kadence ne potrebujete dodatnega senzorja korakov na stezi v dvorani ali tekočem traku ter v primeru nedosegljivosti GPS-a. Za srčni utrip¹, hitrost in intervale teka/hoje lahko nastavite opozarjanja z vibriranjem. Druge vadbene funkcije vključujejo Auto Lap® in Auto Pause®. Samodejna sinhronizacija s programom Garmin Connect™ Mobile ponuja povzetek po teku, ki vključuje število porabljenih kalorij in podatke o doseženih osebnih rekordih, na primer najhitrejši kilometer ali najdaljšo pretečeno razdaljo.

Prestavite v pravo prestavo
Program za kolesarjenje s podporo za GPS meri čas, razdaljo, hitrost in porabljene kalorije. Združljiva je z različnimi senzorji,² na primer merilniki za hitrost, kadenco in srčni utrip, ki spremljajo vaš napredek pri treningih ter vsakodnevno vožnjo na delovno mesto.

Začetni udarec
Za igranje na najljubših in novih igriščih za golf jo združite s pametnim telefonom³, da boste lahko prenesli zemljevide igrišč z naše zbirke podatkov o igriščih za golf, ki vsebuje več kot 38.000 igrišč po vsem svetu. Program za golf posodablja zemljevide ter izračuna številko luknje in par. GPS meri razdalje krivulj in zavojev ter razdaljo do začetka, sredine in konca igrišča, s čimer izboljša uporabnost pri celotni luknji. Z rezultati posamezne seštevne igre lahko spremljate, ali ste pod oziroma nad parom. Samo pritisnite gumb in izmerite razdaljo udarca. Merilnik časa igralnega kroga sešteva čas na igrišču, vgrajeni merilnik pospeška pa sledi vašim korakom.

Potopite se
Tehnologija za samodejno merjenje dolžine, ki temelji na merilniku pospeška, samodejno meri skupno razdaljo in razdaljo intervala, kroge, porabljene kalorije, povprečje treninga, tempo v intervalu in na dolžini, število zamahov, število zamahov na dolžino in interval ter povprečja treningov. Pustite, da program za plavanje izračuna vašo učinkovitost z rezultatom swolf, ki dodaja čas in število zamahov, potrebnih za preplavano dolžino bazena. Zlahka si ogledate čas in razdaljo intervala. Štetje intervalov omogoča enostaven premor in nadaljevanje vadbe.
Tanko ohišje, ki brez težav drsi skozi vodo, in nazivna vodotesnost 5 ATM vam omogočata brezskrbno plavanje, potenje in prhanje.

Nastavitev
Naprava vívoactive spremlja vaš napredek tudi, ko niste vključeni v določeno dejavnost. Program za sledenje dejavnostim s spremljanjem vaših korakov ugotavlja stopnjo trenutne dejavnosti in nato določi dosegljiv dnevni cilj korakov. Ko dosežete mejnike, naprava prilagodi cilj za naslednji dan. Po 1 uri nedejavnosti se na zaslonu pojavi rdeča vrstica gibanja, ki narašča, če sedite predolgo. Ponastavite jo tako, da se nekaj minut sprehajate. Preden zaspite, preklopite v način spanja in naprava vívoactive bo spremljala vaš počitek. Prav tako tudi šteje porabljene kalorije.

Ostanite povezani
Naprava vívoactive vas z nežnim vibriranjem opozarja na vsa enaka obvestila, ki jih prejmete na združljivo napravo, ki podpira Bluetooth4. Sprejema ID klicatelja in podatke o zgrešenih klicih za dohodne klice. Besedilna sporočila vključujejo podatke o pošiljatelju in sporočilo. E-poštna sporočila sprejema s pošiljateljem in zadevo. Naprava vívoactive prikazuje tudi obvestila iz omrežja Facebook®, Twitter® in drugih družabnih omrežij ter drugih mobilnih programov, vključno z vremenskimi opozorili in temperaturo. Preprosto pritisnite in podrsajte po zaslonu za več informacij ali počistite zaslon z enim samim pritiskom gumba.

Napredne funkcije pametne ure
Z napravo vívoactive lahko upravljate skladbe na glasbenem predvajalniku, poiščete telefon in povabite prijatelje in družino, da v živo spremljajo vaše dejavnosti v realnem času. Prav tako lahko daljinsko upravljate športno kamero VIRB® Elite.

Aplikacije in videzi ure po meri
Prilagodite napravo vívoactive z brezplačnimi prenosi z naše trgovine Connect IQ. Prilagodite lahko videz ure, dodate podatkovna polja in pridobite programe in pripomočke, ki zagotavljajo informacije že na prvi pogled.


Zastavite si cilj
S samodejno sinhronizacijo s programom Garmin Connect Mobile spremljajte svoj napredek pri posamezni vdelani dejavnosti. Prislužite si lahko virtualne značke za dodatno motivacijo, se udeležite spletnih izzivov ter se povežete, tekmujete ter primerjate s prijatelji in družino po vsem svetu. Oglejte si zgodovino in statistike kar na pametni uri.

Izberite svojo barvo
Naprava vívoactive je na voljo v osnovni črni in sijoče beli barvi, da jo lahko uskladite s svojo filozofijo sloga. Zamenjajte dodatne paščke ali izberite usnjene v črni ali beli barvi.

 

¹Nekatere različice podpirajo merilnik srčnega utripa; naprodaj posebej za druge
²Na prodaj posebej
³Sinhronizira, ko ste manj kot 30 čevljev (9,14 m) oddaljeni od združljivega pametnega telefona
4Združljivo s telefoni iPhone® 4S ali novejšimi in večino pametnih naprav Android™ s podporo za Bluetooth® (zahtevana različica Android 4.3 ali novejša). iPhone je blagovna znamka družbe Apple Inc. Android je blagovna znamka družbe Google Inc.

V PAKETU:

  • vívoactive
  • Zaponka za polnjenje/prenos podatkov
  • Dokumentacija izdelka
Stara cena:
254.00 EUR
Cena:
198.99 EUR
 
ščit
VARNOST
Vaš nakup je zavarovan s SSL protokolom. Podatki o vašem nakupu so shranjeni na našem varnem strežniku.
 
dostava
DOSTAVA
Dostavo po Sloveniji za nas po pogodbi opravlja GLS Slovenia.
Strošek dostave je 4,50€. Dostava za znesek 150€ ali več je brezplačna.

Nazadnje ogledano: