Moj profil  |   Sitemap  |   O podjetju
 
športne-ure
Izberite uro:
 
 
DOMOV   ›   GARMIN   ›   GARMIN VIVOSMART HR (ČRNA)
Nazaj na izbiro ›
garmin-vivosmart-hr-crna-1.jpg

GARMIN VIVOSMART HR (ČRNA)

Vivosmart Garmin, z merjenjem srčnega utripa na zapestju, prikazuje število korakov, razdaljo, kalorije, nadstropja, in intenzivnost vadbe. Upravljajte lahko z glasbo, kamero, prejemajte opozorila o sms, klicih, emailih, koledarju in objavah na družabnih omrežjih.

OPIS
TEHNIČNI PODATKI
PRIROČNIKI

Pametni sledilnik dejavnosti z merjenjem srčnega utripa na zapestju

 • Eleganten pašček lahko udobno nosite ves dan, vedno vklopljeni zaslon pa prikazuje statistiko tudi na sončni svetlobi
 • Prikazuje število korakov, razdaljo, kalorije, srčni utrip, nadstropja, v katera se povzpnete, in intenzivnost dejavnosti
 • Prejemajte opozorila o besedilnih sporočilih, klicih, e-poštnih sporočilih, koledarju in objavah na družabnih omrežjih²
 • Upravljajte glasbo in športno kamero VIRB® (na prodaj posebej) na zapestju
 • Z vrstico gibanja in vibriranjem vas opomni, da ostanite aktivni

Merjenje srčnega utripa na zapestju

Pametni sledilnik dejavnosti vívosmart HR¹ s tehnologijo merjenja srčnega utripa Elevate™ meri srčni utrip na zapestju 24 ur na dan. Tako lahko vadite, ne da bi potrebovali dodaten pas za merjenje srčnega utripa. Naprava vívosmart HR na podlagi srčnega utripa prikaže informacije o porabljenih kalorijah in količinsko opredeli intenzivnost vadbenih dejavnosti, s čimer lahko bolje določi rezultate vaših naporov. Napravo vívosmart HR lahko uporabite tudi kot merilnik srčnega utripa na zapestju, če je združena z drugimi združljivimi napravami Garmin.

Več kot samo koraki

Naprava vívosmart HR ne meri samo števila korakov, kalorij in razdalje, temveč z vgrajenim barometričnim višinomerom meri tudi število nadstropij, v katera se povzpnete. Ne glede na to, ali nameravate teči ali pa preskušate novo vadbo v dvorani, ali nameravate tek ali pa preskušate novo skupinsko vadbo. S to funkcijo lahko spremljate napredek pri doseganju ciljev dejavnosti, ki jih priporočajo zdravstvene organizacije, kot so Svetovna zdravstvena organizacija.

Pametne možnosti

Ostanite aktivni in povezani s sledilnikom dejavnosti vívosmart HR. Vsakič, ko prejmete obvestilo združljivega pametnega telefona, začne naprava nežno vibrirati in samodejno prikaže informacije. Če želite prebrati več, se preprosto dotaknite zaslona in povlecite po njem. Z drugimi povezanimi funkcijami lahko upravljate glasbo in športno kamero VIRB (na prodaj posebej) ali poiščete izgubljen telefon.

 

Izboljšujte svoje dosežke iz dneva v dan

vivosmart HR

Naprava vívosmart HR ugotovi, kakšna je trenutna raven vaše dejavnosti, nato pa vam dodeli dosegljiv dnevni cilj korakov. Ko dosežete mejnike, naprava prilagodi cilj za naslednji dan in vas postopoma spodbuja k bolj zdravemu življenjskemu slogu. Čez dan vas z vrstico gibanja in vibriranjem po 1 uri neaktivnosti opomni, da ostanite aktivni. Časovnik nedejavnosti ponastavite tako, da se odpravite na kratek sprehod.

Povežite se

Sledilnik dejavnosti vívosmart HR se ves dan samodejno sinhronizira s pametnim telefonom in shranjuje vaše statistične podatke v naši brezplačni spletni skupnosti. V storitvi Garmin Connect™ lahko shranjujete, načrtujete in delite svojo dejavnost ter presežete število korakov, ki ste ga dosegli prejšnji dan. Povežite se z drugimi uporabniki, da jih boste lahko izzvali in se pomerili z njimi. Za podrobnejše sledenje kalorijam lahko ustvarite račun na spletnem mestu MyFitnessPal in ga povežete s svojim računom Garmin Connect. Tako lahko vnesene kalorije primerjate s skupnim številom porabljenih kalorij, ki jih naprava vívosmart HR zabeleži čez dan.

¹Natančnost merjenja aktivnosti
²Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom

ANTBluetooth

 

Mere in zmogljivost Mere naprave, Š x V x G Velikosti paščkov: 136–187 mm (običajna velikost); 180–224 mm (zelo velik); širina: 21,0 mm; debelina: 12,3 mm Velikost zaslona, Š x V 25,3 mm x 10,7 mm Ločljivost zaslona, Š x V 160 x 68 slikovnih pik Zaslon na dotik   Zaslon v načinu negativa   Teža 29,6 g, običajna velikost; 32,0 g, zelo velika Baterija Akumulatorska litijeva baterija Trajanje baterije Do 5 dni Nazivna vodotesnost5 ATM Barometrični višinomer   Pametna obvestila (ko je naprava združena z združljivim telefonom, prikazujejo opozorila o e-poštnih, besedilnih in drugih sporočilih)   Opozorilo z vibriranjem   Upravljanje glasbe   Poišči moj telefon   Upravljanje kamere VIRB®   Funkcije ure čas, datum , koledar in alarm Funkcije za tek Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)   Funkcije za tek in kolesarjenje Merilnik srčnega utripa Da (na zapestju) Auto Lap® (samodejno začne nov krog)   Izračun porabe kalorij glede na srčni utrip   Izračunava porabljene kalorije   Prilagodljivi zasloni   Odpornost na udarce   Funkcije za sledenje dejavnostim Števec korakov   Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov)   Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod)   Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca)   Garmin Connect™ Združljivost s storitvijo Garmin Connect™ (spletna skupnost za analizo, razvrščanje in deljenje podatkov):   Samodejna sinhronizacija (samodejni prenos podatkov v računalnik)   Dodatno Dodatno

 • Izračun števila nadstropij, v katera se povzpnete: da
 • Minute intenzivnosti: da
 • Tehnologija merjenja srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate™


 

 

 

V škatli:

 • Naprava vívosmart HR običajne velikosti ali zelo velika, odvisno od izbrane različice
 • Zaponka za polnjenje/prenos podatkov
 • Dokumentacija
Cena:
148.84 EUR
 
ščit
VARNOST
Vaš nakup je zavarovan s SSL protokolom. Podatki o vašem nakupu so shranjeni na našem varnem strežniku.
 
dostava
DOSTAVA
Dostavo po Sloveniji za nas po pogodbi opravlja GLS Slovenia.
Strošek dostave je 4,50€. Dostava za znesek 150€ ali več je brezplačna.

Nazadnje ogledano: